SERVICIILE NOASTRE - Curierat internațional România-Anglia

Căutați servicii de curierat internațional România-Anglia și Anglia-România în sistem door to door sau poate doriți să aduceți o mașină din Anglia? Falcon vă ajută să livrați la timp și în siguranță, la prețuri accesibile.

Dacă încă nu v-am convins și vreți să aflați care sunt avantajele colaborării cu noi, vă rugăm să analizați toate beneficiile de mai jos. Faptul că suntem o companie în plină dezvoltare nu face decât să fie în avantajul clienților noștri. Tratăm cu seriozitate fiecare aspect al colaborării cu dvs. și oferim calitate tuturor serviciilor oferite.

Satisfacția dumneavoastră - prioritatea noastră

Door to door

Nu este nevoie să cărați coletele până la punctele noastre de colectare, venim noi la dvs.!
Preluare colet direct de la adresă în cel mai scurt timp în România și Anglia.

Siguranța transportului

Deținem mașini de transport conforme cu legislația în vigoare și au cele mai bune dotări. Puteți transporta cu încredere și cele mai fragile articole sau electronice, noi ne vom asigura ca acestea să nu sufere nici un fel de daune.

Avantajos

Oferim prețuri avantajoase pe kg la transportul coletelor, iar dvs. veți obține întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț.

Servicii

TRANSPORT COLETE

Transport colete România-Anglia și Anglia-România de la adresă la adresă.

TRANSPORT PRODUSE SPECIALE

Servicii profesioniste de transport electrocasnice, electronice, mobilier, pe ruta România-Anglia și Anglia-România, prompt și sigur.

EXPEDIERE PLICURI

Expediere și livrare plicuri România – Anglia și Anglia – România de la adresă la adresă sau direct de la sediul Falcon.

DEPOZITARE

Păstrăm în siguranță coletele dvs. până la data stabilită pentru livrare.

Doriți să ne contactați?

Echipa noastră de experți este bucuroasă să vă ofere soluții de expediere pentru afacerea dumneavoastră.