Dragul nostru client,

După mai bine de 10 ani de activitate în domeniul serviciilor de transport privat pe piața din Anglia (ne găsiți aici https://247airporttransfer.co.uk/), ne dorim acum să venim și în întâmpinarea nevoilor românilor. Pentru început, Falcon oferă servicii de Transport Colete Anglia – România door to door și retur și marfă paletizată.

Societatea a fost înființată în Iulie 2020 de către Ionel Tanasă. Sediul și baza logistică sunt localizate în Iași, Str. Calea Chisinaului, Nr. 29, cât și în Londra Unit 9 Barratt Way, Harrow, HA3 5TJ.

Date de identificare fiscală: ROEN CONNECTION SRL trading ca Falcon Curier, cod unic de înregistrare RO29849021, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J22/348/2012.

La baza întregii noastre activități stau valorile pe care le prețuim cel mai mult: profesionalismul, integritatea și siguranța. Suntem extrem de motivați să ajungem furnizorul nr. 1 de servicii pe această rută.

Vă mulțumim că ne-ați ales și că ne sunteți alături, vă asigurăm că depunem zilnic toate eforturile necesare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de cele mai bune servicii.

Falcon Curier