Către ce țări și orașe livrează Falcon?

Falcon livrează exclusiv Colete România Anglia door to door și Colete Anglia România door to door.

În România preluăm și livrăm colete cu mașini proprii pe următoarele rute: Iasi – Londra, Bacău – Londra, Vaslui – Londra, Piatra Neamț – LondraBotoșani – LondraBistrița – LondraGalați – Londra, Tg Mureș – Londra, Cluj Napoca – Londra.

Pentru municipiul București și restul României livrăm și preluăm coletele prin firme partenere de curierat intern, costurile le acoperim noi.

În Anglia livrăm/preluăm colete în următoarele orașe și localitățile învecinate acestora: Londra, Birmingham, Manchester, Coventry, Doncaster, Leicester, Luton, Cambridge, Sheffield, Leeds, Milton Keynes, Corby, Peterborough, Wolverhampton, Stoke-on-Trent, Warrington, Nottingham, Ipswich, Norwich, Kettering, Liverpool, Oxford, Southampton, Worcester.

Cum poți plasa o comanda?

Pentru a livra un plic, colet sau orice alt tip de pachet prin Falcon din România în Anglia sau din Anglia în România ne puteți contacta telefonic, prin WhatsApp, SMS, e-mail sau direct din formularul de comanda de pe site.

ROMÂNIA
+40312296253

ANGLIA
+442082004420

Cât costă să trimit un pachet din România în Anglia sau din Anglia în România?

Pentru fiecare transport vă vom solicita greutatea și dimensiunile coletelor pentru a genera un preț. Comanda minimă reprezintă contravaloarea a 10 kilograme.

Cum se poate face plata?

Acceptăm plata cash atât la colectare cât și la livrare, transfer bancar sau cu cardul printr-un link de plata on-line.

Pot livra de oriunde din România și Anglia?

Serviciul de transport este disponibil în România în toate județele iar în Marea Britanie acoperim Anglia, Scoția și Irlanda de Nord.

Care este comanda minimă acceptată pentru livrare?

Poți trimite cu Falcon pachete oricât de mici. Cu toate acestea, comanda minimă pentru livrare este reprezentată de contravaloarea a 10 kg.

În cazul în care trimit bunuri de valoare, le pot asigura?

Pentru expedițiile cu asigurare la cererea clientului se percepe 10% din valoarea bunului respectiv.

De ce nu transportați alimente perisabile?

Aceste produse necesita transport în condiții speciale de temperatura și umiditate, condiții care pot fi asigurate doar in mașini sau containere speciale.

Ce produse sunt admise pentru transport?

Putem transporta orice tip de produse cu excepția: alcool, tutun, țigări, substanțe explozive, toxice, inflamabile, psihotrope, droguri, arme sau părți ale acestora, muniții, obiecte pentru care sunt stabilite condiții speciale de transport, prin dispoziții legale administrative, economice, sanitare, veterinare, fitosanitare: opere de arta, antichități, aur, argint, pietre prețioase, produse perisabile, animale vii, etc.

Cum trebuie sa pregătim coletele?

Se acceptă doar trimiteri poștale ambalate și etichetate în mod corespunzător de către expeditor, conform bunului ce face obiectul trimiterii poștale, cu un înveliș exterior opac – care să nu permită vizualizarea conținutului (cutii din carton, placaj, lemn, plastic, metal, 2 ambalaje netipizate.) și care au înscrise datele de identificare complete ale destinatarului (nume și prenume/denumirea în cazul persoanelor juridice, respectiv adresa completă de livrare, telefon) și, opțional, ale expeditorului, mai puțin în cazul serviciului contra ramburs și al serviciului mandat poștal pe suport hârtie, în cazul cărora și datele expeditorului sunt obligatorii. Trimiterile postale care conțin bunuri fragile vor trebui ambalate corespunzător de către expeditor/integrator, utilizând ca umplutura talaș, polistiren antișoc sau alt material care atenuează socul mecanic (de exemplu, folie cu bule) și să aibă aplicată inscripția/eticheta „Fragil”.

Pot trimite piese de mobilier din Anglia în România sau din România în Anglia?

Pentru transporturi mai mari te rugăm să ne contactezi și îți vom face o ofertă personalizată.