Transport Colete Londra - Iași și Iași - Londra

Falcon efectuează Transport Colete Londra – Iași și Iași – Londra cu ridicare/livrare de la adresa clientului, în sistem Door-to-Door (din ușă în ușă).

Fie ca trimiteți sau primiți colete de la familie, prieteni sau partenerii de afaceri, cu serviciul de coletărie Falcon pachetele dvs. vor ajunge la timp și în siguranță la destinație.

Oferim o soluție convenabilă și accesibilă tuturor consumatorilor la cele mai înalte standarde!

  • Coletele pe ruta Londra – Iași – Londra au termen de livrare cuprins între 5 – 7 zile lucrătoare.
  • Pentru manipularea ușoară și pentru evitarea deteriorării coletelor, limita maximă de greutate este de 25 kilograme per colet. Tot ceea ce depășește această greutate se va așeza într-un alt colet.
  • Plata serviciului de coletărie se poate face în momentul expedierii coletului sau de către destinatar.

Transport Colete Londra – Iași și Iași – Londra | Coletarie Anglia

Alege Falcon pentru servicii standard de expediere colete de mici sau mari dimensiuni din London în Iași și retur. Cu noi puteți transporta plicuri, cutii de dimensiuni până în 25 de kg, paleți cu marfă sau produse speciale (electronice, electrocasnice, biciclete, motociclete, instrumente muzicale, piese de mobilier etc.)

Te rugăm să ții cont de faptul că pachetele trimise prin Falcon pe ruta România – Anglia și retur nu pot conține ȚIGĂRI sau orice alte produse din TUTUN, alcool, arme, droguri sau substanțe interzise prin lege. Falcon Curier își rezervă dreptul de a verifica conținutul fiecărui colet și de a confisca produsele interzise!

Înainte de a face o comandă, te rugăm să verifici programul și termenii și condițiile.

Pentru informații suplimentare referitoare la serviciul de transport colete vă rugăm să contactați telefonic unul din consultanții noștri!